Navratilova: Ðoković bi trebalo da bude više poštovan!

Martina je odlučila da stane u odbranu srpskog tenisera

Novak Ðoković nije favorit publike kao što su Rodžer Federer i Rafael Nadal, ali ženska teniska legenda Martina Navratilova ne može da razume zašto i smatra da bi on trebalo da bude više poštovan.

Uprkos tome, što je na četvrtom mestu po broju osvojenih Grend Slem titula, iza Rodžera Federera, Rafaela Nadala i Pita Samprasa, Ðoković nije uvek bio poštovan kao njegovi rivali, smatra Navratilova.

- Znam kako se oseća kada je publika protiv njega i pita se zašto me ne vole -  rekla je Navratilova za Teniski kanal i dodala:

- On je tako dobar momak. Toliko radi, a publika po meni nije bila poštena prema njemu.

Ðoković često ispoljava emocije na terenu tokom velikih bitaka, ponekad se zbog tih emocija sukobljava sa publikom. U momentu tokom meča sa Sozom koga je pobedio i prošao u četvrtfinale Ju-Es opena, publika je pozdravila Ðokovićevu dvostruku servis grešku.

Igrali su ove godine u Kvinsu, Đoković je Milmanu prepustio samo dva gema. Jeste izbacio Federera, ali Đoković je sada izraziti favorit sa kvotom 1,05 na keca. Pogledajte sve MOZZART kvote za meč Đoković – Milman.

Pobednik ovog duela ide na boljeg iz sudara Đokovića i Milmana. Igrali su već 14 puta, Nišikori ima osam pobeda,  ali zbog podloge Čilić je favorit sa kvotom 1,60. Pogledajte i ostale kvote MOZZART kladionica za meč Čilić - Nišikori.

Da podsetimo, Nole će imati nešto lakši put do finala jer je Rodžer Federer pretrpeo šokantan poraz od Džona Milmana.

VIDEO - Šou Đokovića i Vajde na treningu na US Openu

(Telegraf.rs)