Treniram sa Đokovićem, odigram super set i izgubim! On će stići Federera: Ćorić predviđa koliko titula će osvojiti Srbin do kraja karijere

Hrvatski teniser Borna Ćorić misli da Švajcarac nije nedostižan

Bar ne za Novaka Đokovića koji je nedavno osvojio sedmu titulu na Australijan openu i 15. u karijeri. Srbin trenutno u vlasništvu ima tri poslednja Grend slema (Vimbldon, US open, Australijan open) i fali mu Rolan Garos da još jednom uzme sva četiri uzastopno.

- On je neverovatan profesionalac. Baš smo trenirali, mislim u četvrtak pre Australijan opena, i to sam komentarisao s celim timom. Odigrao sam super set, ali sam ga izgubio 6:3. Ceo trening je bio fenomenalan, ali je bio bolji, a ja sam igrao na veoma visokom nivou - rekao je Ćorić u intervjuu za Nova TV.

Borna je povremeno uspevao da bljesne i pokaže deo svog velikog talenta, ali jedino sa Đokovićem nije do sada uspevao da izađe kao pobednik od svih igrača iz "Velike četvorke".

- Mislim da mirne duše može da igra do 37. godine. Kad vidim kako igra i kako pazi na sve, ne vidim zašto ne bi igrao još pet godina, a u tih pet godina mislim da će osvojiti još šest Grend slemova - kaže hrvatski igrač.

Ćorić je u Australiji stao u osmini finala, gde ga je salvadao Lukas Puj, Francuz koga će eliminisati baš Đoković u polufinalu turnira. Borna se trenutno priprema za nastavak sezone sa trenerom Rikardom Pjatijem u Italiji.

VIDEO - Đoković: Ako sam jednom uspeo da osvojim Roland Garos, zašto ne bih opet?

(Telegraf.rs)