Voditeljka pitala Federera za Novaka i Vimbldon: Publika ovacijama ispratila Rodžerov odgovor!

Švajcarac se, istovremeno, i zahvalio publici koja ga je bodrila na meču

Printskrin: Twitter/ Atp Tour

Rodžer Federer je odigrao jednu od svojih najbojih partija protiv Novaka Đokovića i nije čudo što je posle 74 minuta upisao trijumf u 3. kolu ''Bjorn Berg'' grupe završnog mastersa u Londonu.

Trijumf koji mu je doneo polufinale Londona, ali i trijmuf kojim se koliko-toliko revanširao Đokoviću za poslednji poraz u ovom gradu. Doduše - na Vimbldonu!

Otuda i ne čudi što je jedno od pitanja novinarke na terenu bilo vezano za to šta je sada bilo drugačije u odnosu na ono vanvremensko finale Vimbldona.

- Pogodio sam meč loptu, predpostavljam - rekao je Federer i izazvao salvu oduševljenja u O2 Areni, i potom nastavio:

- Bio sam tako blizu na Vimbldonu igrati taj meč na Vimbldonu protiv Novaka, bilo je mnogo uspona i padova, kao i protiv Nadala u polufinalu i Nišikorija u četvrtfinalu. To je bio samo poen ovamo i tamo koji je napravio razliku. On ih je pogodio. Tu ne možete ništa da uradite. Trudite se sledeći put više i nadate se da ćete vi pogoditi. Ostao sam miran do kraja i sada ne mogu da budem srećniji. 

- Kako je turnir odmicao, igrao sam sve bolje i bolje. U 1. kolu nikada nije lako, Tim je bio dominantan u našoj grupi i stavio nas je u ovu situaciju. Odlično sam servirao i imao sam jasan plan igre.

(Telegraf.rs)