Preokret! Vuletić stao u odbranu Đokovića zbog grafita u Splitu, prozvao je Hrvate kao narod

Potpredsednik Partizana i profesor rimskog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu, reagovao na skanalozan natpis posvećen najboljem teniseru sveta

Vladimir Vuletić je nedavno ismevao Novaka Đokovića nakon što je objavljeno da ima korona virus, tako što je na svom Tviter profilu podelio karitaturu u kojoj je predstavljen kao "Djocovid-19", ali sada je na njegovoj strani.

Naime, Vuletić je šokiran grafitom koji je osvanuo u centru Splita u kojem je morbidan natpis na račun najboljeg tenisera sveta.

Nepoznati huligani su plavim sprejom na zidu jedne fasade u Sinjskoj ulici napisali "Umri si Đokoviću", a morbidan grafit ima i nastavak koji glasi: "Da umreš od nje to nam je želja, pozdrav iz Splita dabogda krepa".

Na ovo je reagovao potpredsednik Partizana i profesor rimskog prava na Pravnom fakultetu u Beogradu, koji je prozvao Hrvate kao narod zbog ovog grafita.

On je na svojim profilima na Instagramu i Tviteru objavio fotografiju grafita uz citat Jovana Dučića, kojim je prozvao hrvate kao narod.

- Hrvati su najhrabriji narod, ne zato što se ničega ne boje već zato što se ničega ne stide - napisao je Vuletić.

(Telegraf.rs)