Zverev optužen da je tukao devojku: Objavila je potresne detalje i sve se poklapa da je on u pitanju

Skandal drma svet tenisa

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Zverev meta je ozbiljnih optužbi da je zlostavljao svoju nekadašnju devojku Olgu Šaripovu.

Ruskinja koja se nekoliko godina zabavljala sa Zverevim oglasila se na Instagramu potresnom objavom u kojoj je saopštila da je bila žrtva bivšeg dečka koji ju je tukao.

- Mene su tukli i neću više da ćutim! Želim da ispričam ličnu i tešku priču za mene, koju sam prošla i ostavila u prošlosti. Pišem ovo da bi devojke koje su u istoj situaciji, ili su bile, ne bi osećale same i da bi imale snage da nastave dalje da žive. Bila sam žrtva nasilja u porodici - počela je svoju priču, a mnogi zapadni mediji su već etiketirali Zvereva.

Razlog su detalji poput jednog da se sve desilo u avgustu 2019. u Njujorku, što su mnogi povezali sa US Openom kada su Zverev i Olga i dalje bili u vezi.

- Prvi put se to desilo na početku veze, došlo je do svađe i dobila sam udarac glavom o zid, sa toliko snage da sam sedela na podu. Šta se posle desilo? Bila sam optužena da sam podigla ruku... Osoba koja me je udarila sekund ranije ustala je i vikala na mene ne zato što je on udario mene, nego jer sam ja htela njega? Kako je to moguće? Zašto ga nisam odmah ostavila? Zašto sam mu oprostila? Stvarno ne mogu da odgovorim na ova pitanja. Volela sam ga. Iskreno volela i želela da budem sa ovom osobom. Mislila sam da je to samo greška koju ćemo popraviti zajedno i ostaviti je u prošlosti.

Onda je usledio i najkontroverzniji detalj.

- Stajala sam na ulici u Njujorku i nisam znala gde da odem ni šta da radim. Pokušao je da me uguši jastukom, udario je moju glavu o zid, uvrtao mi ruke i u tom trenutku sam bila uplašena za moj život. To je bilo daleko od prvog puta da je digao ruku na mene u vezi.

 

U njenoj objavi, mnogi su spominjali Zvereva i Olga je lajkovala te objave, što je dodatno podiglo interesovanje javnosti.

Zverev je trenutno u vezi sa Brendom Pateom, koja je sa njim bila i gost u Beogradu na Adrija Turu ovog leta.

Video: Đoković pobedio Ćorića i šesti put završio godinu kao broj jedan!

(Telegraf.rs)