Zverev o optužbama za nasilje i raskidu: Olga laže da sam je tukao, sa Brendom hoću da podižem dete

Nemački teniser Aleksandar Zverev oglasio se povodom optužbi nekadašnje devojke Olge Šaripove, koja tvrdi da ju je zlostavljao

Foto: AP/Tanjug

Osim toga, u dva dana se našao u nezavidnoj situaciji i zbog činjenice da je njegova doskorašnja partnerka Brenda Patea rekla da ne namerava da sa njim podiže dete koje čekaju.

- Poslednji dani su bili veliki izazov za mene. Postaću otac sa 23 godine i radujem se tome što ću dobiti dete. Uprkos tome što Brenda i ja nismo više zajedno, imamo dobar odnos i preuzimam odgovornost kao otac - rekao je Saša Zverev.

On je uveren da će zajedno sa Brendom, sa kojom je između ostalog bio i u Beogradu na Adria Tour-u pre četiri i po meseca, podići dete koje čekaju.

- Zajedno ćemo voditi računa o toj maloj osobi koja će porasti. Ali više od toga neću pričati u javnosti o svojim privatnim stvarima. Siguran sam da Brenda i ja možemo da se snađemo na tom polju i bez medija - istakao je Zverev.

Što se tiče Šaripove, Saša kaže da su njene optužbe netačne i da je nije tukao.

- Onda, tu su i neosnovane optužbe nekadašnje devojke Olge Šaripove, koje sam danas pročitao u medijima. One me rastužuju. Znamo se još otkad smo bili deca i zajedno smo prošli mnogo toga.

- Krivo mi je što priča tako nešto. To jednostavno nije tačno. Bili smo u vezi, završili je odavno i zašto sada Olga optužuje, ja to ne znam. Nadam se da ćemo i nas dvoje da nađemo način i razjasnimo sve razumno i uz dužno poštovanje - zaključio je Zverev.

Video: Seksi devojka Aleksa Zvereva pokazala šta ume

(Telegraf.rs)