Iza sebe ima provokativan snimak, vlasnica je moćne tetovaže: Ukrajinka nastavlja dominaciju na AO

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svitolina u trećem kolu u Melburnu, na veliko zadovoljstvo muškog dela populacije

Foto: AP/Tanjug

Ako bi se kojim slučajem birala najatraktivnija teniserka na Australijan openu, nema sumnje da bi Ukrajinka Elina Svitolina bila u najužem izboru za prvo mesto!

Peta igračica sveta u četvrtak je izbacila Koko Gaf i plasirala se u 3. kolo turnira u Melburnu,  i to na opštu rados muškog dela populacije - sudeći pokomentarima na društvenim mrežama.

Svitolina je u srećnoj vezi sa Gaelom Monfilsom, posle pevog meča mu je poslala i ljubavnu poruku putem kamere, dok istovremeno važi i za teniserku sa možda i najmoćnijom tetovažom - tetovažom tigra na levoj butini.

Takođe, tu su još dve tetovaže na desnoj ruci. Jedna je ona na kojoj piše "carpe diem", metaforički prevedeno uživaj u svakom danu, dok je tu i "om" simbol iz indijske religije.

Međutim, ono što se najviše vezuje za Svitolinu i njen seksipil jeste jedno erotsko fotografisanje koje je imala krajem 2017. godine.

U pitanju je set fotografija za ukrajinski magazin XXL na čijem kalenadru se Svitolina našla i za 2019. godinu. U nastavku pogledajte pomenute fotke koje su pre nešto više od tri godine šokirale javnost.

(Telegraf.rs)