Ni Vučević ne može da pomagne Orlandu protiv Karija, Batler lansirao "rakete" sa tripl-dablom

Kari je, pored 40 poena, ubeležio i osam skokova i pet asistencija

Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Golden Stejta slavili su u NBA noći između četvrtka i petka na svom terenu protiv Orlanda sa 111:105, a ko bi drugi "ratnike" poveo do pobede osim Stef Kari koji je sa 40 poena bio najefikasniji igrač meča.

Ukoliko izuzmemo katastrofalnu drugu četvrtinu koja je mogla možda i da ih košta pobede, Voriorsi su ostatak utakmice odigrali prilično solidno i nastavili trku za plasman u plej-of.

Kari je, pored 40 poena, ubeležio i osam skokova i pet asistencija, pa Orlandu nije pomogao ni sjajni Nikola Vučević koji je bio najefikasniji u svom timu sa 25 poena, 13 skokova i pet asistencija.

Najbolji igrač protekle noći na američkim terenima bio je svakako Džimi Batler koji je sa tripl dabl učinkom, 27 poena i po 10 skokova i asistencija, vodio Majami do pobede u Hjustonu 101:94.

Nisu navikle "rakete" da baš nemaju istaknutog košgetera, a sve je palo na pleća Erika Gordona i Džona Vola koji su ubacili po 17 poena.

Indijana je na gostovanju Detroitu opravdala ulogu favorita sa 111:85, Portland je slavio protiv Filadelfije sa 118:114 uprkos 35 poena Džoela Embida, a Seltiksi u Bostonu nisu imali problema protiv Toronta savladavši ih sa 120:106.

Video: Jokić priredio pravi šou: Izveo tripl-dabl i zakucao Karija i Golden Stejt

(Telegraf.rs)