Evo gde možete da gledate uživo TV prenos polufinala Rolan Garosa Đoković - Nadal

Srpski i španski teniser neće na teren pre 17.30 časova, odnosno po završetku duela između Stefanosa Cicipasa i Aleksandera Zvereva

Foto: Tanjug/AP

Svi ljubitelji tenisa željno iščekuju ono što ih ovog petka posle podne čeka na terenima Rolan Garosa u Parizu. Polufinale između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, koje je nekako stajalo "tu" od samog početka turnira će biti odigrano večeras najranije od 17.30 časova, a gledaoci iz Srbije imaće mogućnost da ga isprate na dva TV kanala.

Dobra stvar je što će i RTS 1 i Eurosport 1 prenositi ovaj meč, pa će svi koji žele da ga pogledaju moći da se "preraspodele" i odaberu kanal koji im za tako nešto više odgovara. Dakle, ne pre 17.30 časova.

Biće to 58. duel dva velika rivala, a Đoković vodi sa 29:28 u međusobnim duelima, mada Nadal ima veliku prednost na Rolan Garosu gde vodi sa nestvarnih 7:1. Ipak, svi se nadamo da će Nole naći snage da dođe do druge pobede protiv Španca, kojem šljaka odgovara.

Generalno gledano, Nadal upravo zbog te velike razlike ima primat na Gren slem turnirima, gde vodi sa ukupno 10:6 u pobedama. Nama samo preostaje da se nadamo povoljnom rezultatu i navijamo ispred TV ekrana večeras.

Video: Volim te, brate: Novak trenirao u Parizu u Jokićevom dresu

(Telegraf.rs)