Lajović razočarao Srbe, nisu ga štedeli u komentarima zbog blamaže sa Hrvatom

"Da nema Đokovica ne bi bilo ništa, Lajović sramota od igrača kao i ostali, a i trener", samo je jedna od poruka nezadovoljnih navijača posle debakla srpskog tensiera u prvom meču polufinala Dejvis Kupa od Hrvata Goja

Foto: Tanjug/AP, Printskrin: Telegraf

Srpski teniseri su već posle prvog meča polufinala Dejvis Kupa u rezultatskom minusu zbog krajnje neubedljivog nastupa Dušana Lajovića u meču sa Borna Gojom. Poluanonimni hrvatski teniser (279. na svetu) je potpuno zasluženo savladao našeg igrača, koji je, osim jednog solidnog perioda igre, bio nadigran i razbijen u ovom duelu, posebno u trećem setu u kojem je bio poput "vreće za udaranje".

Takav pristup nije se dopao navijačima u Srbiji o čemu svedoče i brojni negativni komentari na igru Dušana Lajovića u izveštaju o njegovom fijasku u Madridu na portalu Telegraf.rs.

"Da nema Đokovica ne bi bilo ništa, Lajović sramota od igrača kao i ostali, a i trener", piše jedan ogroeni navijač.

Drugi je u istom raspoloženju...

"Nemač pojma! Beskrvni luzer".

Nadalje su se ređali komentari slične sadržine, svi mahom u kritičkom naboju prema Lajoviću. Prenosimo samo neke:

"Lajović i Krajinović napolje iz reprezentacije. I ostavka selektora".

"Krajinović izgubi, Đoković pobedi. Kecmanović izgubi, Đoković pobedi. Lajović izgubi, Đoković opet mora da pobedi... Đokovićeva sudbina je kao i sudbina Salaha u Egiptu, Gigsa u Velsu, itd... Da dečko ne može da 279. na listi. Samopouzdanje nula! Žao mi Đokovića samo.

"Gospodina više ne treba zvati u reprezntaciju, brukaaaaaaaaa"

"Večiti potencijal sa nula rezultata. Sramotno kako je igrao".

"Sramota je da 33. na rang listi gubi od 279. Kada ode Nole gotovo je sa tenisom u Srbiji. U narednih 50 godina neće osvojiti bilo kakav trofej".

"Ovaj treba da batali tenis. Ništa protiv dečka, ali nema blage veze".

(Telegraf.rs)