Đoković vredno trenira u Beogradu: Srpski teniser u društvu Troickog, Tipsarevića i posebne gošće iz Kine

Novak "brusi" formu za predstojeće turnire

Foto: Twitter / Printscreen

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković ponovo se nalazi u Srbiji nakon eliminacije u četvrtfinalu ATP turniru u Dubaiju, gde ga je pomalo neočekivano izbacio češki teniser Jirži Veseli u dva seta.

Na snimcima koji kruže društvenim mrežama, može se videti kako Đoković vredno trenira i priprema se za duele koji ga očekuju u narednom periodu. Nije poznato na kojim turnirima će se nadmetati Novak, zbog dobro poznatih ograničenja vezanih za koronavirus.

Međutim, to ne sprečava Đokovića da polako, ali sigurno gradi sve bolju formu. On je tokom današnjeg dana trenirao na terenima Tipsarević Akademije zajedno sa Jankom, Viktorom Troickim, ali i specijalnom gošćom iz Kine, teniserkom, Vang Ksiju.

Oni su zajedničko druženje posle dugačkog i napornog rada ovekovečili zajedničkom fotografijom koju su okačili na društvene mreže.

Podsetimo, Novak zbog obavezne vakcinacije neće moći da učestvuje na predstojećem Indijan Velsu, a verovatno ni u Majamiju, osim ukoliko ne dođe do promena u poslednjem momentu.

Video: Novak i Jelena zagrljeni plešu uz domaći hit: Teniser ponovo u provodu

(Telegraf.rs)