"Neću da čujem ružnu reč o Novaku": Australijska legenda brani Đokovića i otkriva kako reaguju na njegove reči

On je iznenađen koliko se u medijima i na društvenim mrežema priča negativno o drugom reketu sveta i trudi se da se takva praksa bez razloga ne nastavlja

Foto: Tanjug/AP

Slavni australijski teniser Pol Meknami ponovo je stao u odbranu Novaka Đokovića i naveo da u njegovom prisustvu ne želi da čuje nijednu ružnu reč o srpskom asu.

- Tužno je, ali gde god da odem, bilo da se radi o golfu, tenisu, bilo čemu, naiđem na ljude koji mi se obraćaju u vezi Novaka i koji žele da im se pridružim u njegovom odstrelu. Smesta im kažem, "nemoj da ste rekli lošu reč o njemu u mom prisustvu, jer je on moj prijatelj". Ipak, na kraju, poštuju njegovu autentičnost- kaže Meknami.

Meknami, koji je nekada bio broj jedan u dublu i u konkurenciji parova i singlu osvojio ukupno 25 titula, i za vreme trajanja sage pred Australijan open napominjao je da je Novak samo pratio pravila.

On je iznenađen koliko se u medijima i na društvenim mrežema priča negativno o drugom reketu sveta i trudi se da se takva praksa bez razloga ne nastavlja.

Video: Novak i Jelena zagrljeni plešu uz domaći hit: Teniser ponovo u provodu

(Telegraf.rs)