Jake reči Novakove navijačice: "Porodica je ostavljala sve zbog njega, videti kako se ne poklanja mafiji..."

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đina od 17. godine prati Novaka

Foto: Foto: Ian Johnson/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia/Instagram/gmflorio

Dobio je Novak Đoković veliki broj poruka posle osvojenog Sinsinatija, kako lično tako i putem društvenim mreža od strane navijača!

Jedna od njih je posebno privukla pažnju i došla je od izvesne Đine Bontempo, fitnes trenera, koja je, sudeći po svojim rečima, veliki Noletov navijač dugi niz godina.

Kako ona, tako i cela njena porodica.

- Veliki sam obožavalac Đokovića od svoje 17. godine. Moja porodica bi ostavllaja sve i gledala njegove mečeve otkad znam za sebe. Gledati kako njegova karijera eksplodira, prisustvovati svim njegovim TOP 3 bitkama, a zatim videti kako odbija da se pokloni mafiji tokom poslednjih nekoliko godina bila je takva inspiracija - napisala je Đina na Tviteru i dodala:

- Čak sam i ja imala trenutak sumnje nakon poraza u Vimbldona i nakon 7:5, 4:2 za Alakaraza u finalu Sinsinatija. Ali njegova mentalna snaga je bez premca. On je zaista jedan od najvećih sportista svih vremena. I još nije završio. Neka mu Bog da mnogo godina. Još jedna emotivna pobeda za njegove brojne obožavaoce širom sveta.

Nastavila je Đina i dalje da komentariše finale.

- Ne mogu da verujem šta sam upravo gledaola. Meč za vekove. Novak Đoković je prošao kroz toplotnu iscrpljenost i ekstremne uslove da bi dokazao da je i dalje vrhunski šampion. Tako smo srećni što imamo nekoga poput Alkaraza koji može da izvuče takvu vrstu performansi iz njega. Idemo!

(Telegraf.rs)