Novak Đoković progovorio o povredi koja ga je mučila u Pertu: "Imao sam veliku nelagodu poslednja dva dana"

S. T.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Kaže Đoković da se nada da će sve biti kako treba

Foto: Tanjug / AP

Najbolji svetski teniser, Novak Đoković nažalost je doživeo poraz danas na susretu sa Aleksom de Minaurom u dva seta (4:6, 4:6), a posle čega je poražena i Natalija Stevanović zbog čega je Srbija eliminisana sa Junajted kupa.

Našeg asa je mučila povreda zgloba, o čemu je detaljno pričao na konferenciji za medije. Ne želi da oduzme ništa od pobede De Minaura.

- Imao sam veliku nelagodu poslednja dva dana, tokom jučerašnjeg meča, a naročito današnjeg kada se značajno pogoršalo. Mislim da će sve biti u redu, da budem iskren. Znate, imalo je ogroman uticaj na moju igru, pogotovo na forhendu i na servisu. Opet, ne želim da provedem previše vremena pričajući o tome i da oduzmem bilo šta od zasluga De Minauru za pobedu. Bio je veoma čvrst, kao i uvek. Čestitam njemu i Australijancima. Moramo da nastavimo dalje, a moje misli su već u Melburnu - rekao je Đoković.

Kaže da neće mnogo patiti za izgubljenim susretom u Pertu.

- Sve je do deo pripreme za Australijan open, nadam se da ću tamo igrati najbolje. Opet, nikada nije lepo izgubiti meč, ali znate neću dugo misliti o tome - istakao je Đoković.

(Telegraf.rs)