Čuvena Ana Falki isprozivala Sinera tokom programa uživo

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ne sviđa joj se Sinerovo ponašanje

Za Italijane je "Sanremo" očigledno nacionalna stvar, te je odluka Janika Sinera da se ne pojavi na pomenutom festivalu izazvala revolt određenog dela javnosti!

Među njima je i čuvena Ana Falki, italijanska glumica i model, koja je isprozivala osvajača Australijan opena tokom programa uživo.

Ana, koja nosi i epitet jedne od najseksi navijačice u Seriji A, pošto se zbog Lacija često skidala i gola, prosto ne može da "svari" da je Siner nonšalantno odbio mogućnost da se pojavi na Sanremu.

- Nije izvršio operaciju saosećanja. Odustao je da ga dočeka italijanska publika, jer je Italijan. I šteta, jer nije izvršio operaciju saosećanja što je rezultiralo sa malo empatije i hladnoće upravo iz mesta odakle on dolazi - rekla je Ana gostujući na TV RAI.

Siner je, s druge strane, rekao da planira da gleda šou od kuće i da se fokusira na takmičenja koja ga očekuju, ali Ana ističe da će teniser propustiti veliki broj turnira. Ironično ili ne, to samo ona zna.

- On mora da trenira? O moj Bože. Sledeća obaveza je tek 8. maja, kada se igra masters u Rimu - poručila je Ana i tako napomenula da neće igrati američku turneju, kao i Monte Karlo, Barselonu i Madrid, što je realno malo verovatno.

(Telegraf.rs)