Đoković: "Na ovome sam večno zahvalan naciji"

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Priznao je Novak da oseća veliku podršku srpskog naroda

Foto: Nikola Anđić

Rekao je Nikola Pilić na projekciji filma o sebi da bi voleo da Srbija gleda Novaka Đokovića kao Argentinci Dijega Maradonu i Lionela Mesija, da bi nedugo zatim stigao i odgovor.

I to od samog Noleta koji je na pitanje da li ima takav osećaj da je obožavan, rekao:

- Veoma sam zahvalan na ljubavi koju dobijam od svog naroda, nemam apsolutno nikakvu primedbu. Stvarno sam dobijao tokom čitave karijere ogromnu podršku od našeg naroda. Bilo gde u svetu da nastupam, ljudi se uvek potrude da dođu i pokažu da su tu za mene i u tim teškim trenucima. Pogotovo ona situacija sa Australijom, tu je čitava nacija stala uz mene. Na tome sam večno zahvalan - rekao je Đoković i dodao:

- Kako Argentinci vole Mesija i Maradonu, to sam imao malo prilike da vidim i doživim. Hvala našem narodu. Uvek sam se trudio da imam svest o tome da u svetu predstavljam svoj narod i Srbiju. Uvek sam osećao da imam odgovornost da svojim primerom pokažem šta znači ljubav prema zemlji. Uživam da imam taj status koji imam u našoj zemlji.

Podsetimo, Novak je tokom razgovora sa novnarima poručio i zašto se rastao sa Goranom Ivaniševićem i kakva je situacija sa njegovim nasledinkom.

(Telegraf.rs)