Ekskluzivno! Porodični album Đokovića je dobio fotografiju koja će imati posebno mesto

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored Novaka, sa njim su deca, supruga, roditelji, kao i tast i tašta

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je podigao svoj četvrti US Open pehar, a ukupno 24. Grend slem pehar u karijeri čime je dodatno utemeljio statu GOAT-a, najvećeg tenisera svih vremena!

Novak je u Njujorku imao podršku najbližih, tu su mu bila deca - sin Stefan i ćerka Tara, koja je imala možda i presudnu ulogu da dobije bitku protiv Medvedeva u finalu, što je i sam Đoković otkrio posle meča.

Đokoviću je porodica izuzetno bitna, a ona mu je i dala snagu i vetar u leđa kada su bili najkritičniji momenti.

Zato smo na kraju videli i emotivne scene, kada je Novak u suzama grlio ćerku, potom i imao izliv neviđenih emocija kada je slavio sa roditeljima, suprugom i sinom.

Novaka su u Njujorku podržavali i tast i tašta, pošto su sa njegovim timom bili i Miomir i Vera Ristić, roditelji Novakove supruge Jelene.

Telegraf vam donosi i ekskluzivnu fotografiju slavlja iz Njujorka, gde su bili Novakovi najbliži, koji su se trijumfalno slikali sa peharom, a to su uz Novaka supruga Jelena, sin Stefan, ćerka Tara, otac Srđan, majka Dijana, tast Miomir i tašta Vera.

Tu je Tara ponovo ukrala šou, jer je pravila dečije grimase kojim je samo ulepšala fotografiju i dodala joj poseban šarm.

Nema sumnje, ova fotografija će imati posebno mesto u porodičnom albumu Đokovića.

(Telegraf.rs)