Već imamo poen Vimbldona: Kuevas je opet pokazao svoju magiju i ostavio u neverici Bosanca! (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Urugvajac je opet odigrao neverovatno

Foto: Printscreen Instagram

Urugvajski teniser Pablo Kuevas pobedio je Damira Džumhura u prvom kolu Vimbldona sa 3-2 u setovima, ali je pritom izveo verovatno i najlepši poen turnira iako je on tek počeo.

Kuevas je u petom setu servirao Džumhur mu je blokom vratio oštru loptu u servis polje i tako pozvao Kuevasa na mrežu. Pablo je izašao, ali nije odigrao idealno, pa je Bosanac uspeo da ga lobuje i očekivao da je time dobio poen.

U situacijama u kojima se uglavnom odigra tviner (udarac kroz noge), Kuevas je bio u povoljnijoj poziciji da odigra udarac iza leđa i prošao je. Loptica je "bežala" po dijagonali tako da Džumhur ne može da je stigne, te da samo može da se divi potezu svog rivala.

Kuevas je na kraju pobedio 4:6, 7:6 (8), 2:6, 6:4 i 6:2. U narednom kolu igraće Jiržija Veselog. Da podsetimo, Kuevasu ovo nije prvi put da pokazuje svoju veštinu. Slično je uradio i pre mesec i po dana kada je poenom zadivio Stefanosa Cicipasa.

Laslo Đere juri prvu pobedu u karijeri u glavnom žrebu Vimbldona, a danas od 16.35 pokušaće da je ostvari protiv Italijana Gvida Andreosija, 80. igrača sveta. Kvota na trijumf srpskog tenisera je 1,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Đere - Andreosi.

Filip Krajinović ima lepu priliku za prvi plasman u 2. Kolo Vimbldona, pošto mu je danas (14.35) rival u Londonu Nemac Dominik Kepfer, trenutno 130. igrač sveta. Kvota na Srbina je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kepfer - Krajinović.

VIDEO - Porodica Hrvata navija za Đokovića

(Telegraf.rs)