(VIDEO) TOP 5: SEKSI čirlidersica Zvezde i Partizana po vašem izboru!

Delije i Grobari su poslednjih godina na mečevima svojih košarkaških timova imali priliku da uživaju u seksi koreografijama čirlidersica *Izdovjili smo pet nastupa koje ste najviše gledali na našem Jutjub kanalu

Na košarkaškim utakmicama večitih rivala poslednjih godina se na tajmautima mogu videti koreografije seksi čirlidersica oba kluba, koje dodatno podižu atmosferu koju prave Delije i Grobari.

>>> (VIDEO) TOP 5: SEKSI cica u teretani, po vašem izboru! Sandra Afrika izdominirala!

Naše kamere u Pioniru i Areni snimile su vrele koreografije Zvezdinih i Partizanovih košarkašica. Crveno-bele čirlidersice su dominirale, ako računamo preglede na našem Jutjub kanalu.

Zvezda je poslednjih godina mnogo ozbiljnije pristupila projektu čirlidesrica, pa njihove koreografije možemo videti tokom svake utakmice, dok je u Partizanu to bila retkost.

Zato su se u TOP 5 našla su se četiri koreografije Zvezdinih čirlidersica, dok su se između njih našao i nastup čirlidersica Partizana sa utakmice protiv Uniksa. Rangiranje određuju samo vaši klikovi.

Ukoliko imate predloge šta biste sledeće želeli da vidite u rubrici TOP 5 pišite nam na tnow@telegraf.rs  ili ostavite u vašem komentaru.

Uživajte u priloženom snimku, i pogledajte još neke priloge T Now produkcije:

>>> (VIDEO) Milan Gromilić i Konor Mekgregor liče kao jaje jajetu? Evo šta misli o tome naš baletan!

>>> (VIDEO) Nikada objavljene fotografije Vojislava Šešelja

(Telegraf.rs)