(VIDEO) Saznajte kako treba da se našminkate da bi vam LICE izgledalo PRIRODNO I SVEŽE i uživajte u novom modnom editorijalu!

Stigao je petak, a sa njim i najnoviji Telegrafov modni editorijal. Profesionalna šminkerka Maria pokazaće vam trik kako da vam lice uvek ima mladalački izgled

Internet televizija Telegraf Now i ove nedelje vam predstavlja novu devojku, a uz to vam donosi i nove trikove za šminkanje i stilizovanje, uz vrhunski modni editorijal!

Danas ćete naučiti kako da vaše lice dobije pravi “prolećni look”, odnosno kako da zablistate u punom sjaju, u svakoj prilici.

Devojka je koja se ovog puta našla u ulozi manekenke je dvadesetogodišnja Ivana Trišić. Ona dolazi iz Obrenovca, studira Pravni fakultet, a takođe je i model agencije “GIA models”.

Majstor šminkanja je Maria Tothova, profesionalni šminker Inglota, a za predivnu, ručno slikanu haljinu koju nosi Ivana, pobrinula se Sanda Ristovski Grlić, dizajnerka, slikarka i stilista.

Kao i uvek, prelepe fotografije je snimio Ivan Grlić, renomirani fotograf čije budno oko objektiva ne prašta ni najmanju grešku, a realizacija T NOW ekipe, pomno je zabeležila svaki trenutak snimanja ovog editorijala.

(VIDEO) (FOTO) Naučite kako da iskoristite sve prednosti KONTURINGA uz novi Telegrafov modni editorijal!

(VIDEO) Ne umete ŠMINKOM da istaknete OBRVE? Ovo je prilika da naučite i uživate u modnom editorijalu!

(VIDEO) Evo kako da savršeno našminkate ZELENE OČI! I uživajte u modnom editorijalu

(VIDEO) (FOTO) Umete li lako da stavite AJLAJNER na oči? Uz novi Telegrafov modni editorijal ćete naučiti!

(VIDEO) (FOTO) Naučite i vi kako da izgledate ovako PRIRODNO uz Telegrafov modni editorijal

(VIDEO) (FOTO) Naučite da se našminkate tako da izgledate kao TOP MODEL! I uživajte u modnom editorijalu

(VIDEO) (FOTO) Ovako izgleda snimanje MODNOG EDITORIJALA kad ga rade iskusni profesionalci

(Telegraf.rs)