IKEA u Beogradu počinje sa radom, a Telegraf je na otvaranju jubilarnog 400. objekta najpoznatijeg švedskog lanca (VIDEO)

Danas je dan kada će se realizovati velika investicija koja se čekala godinama. Pratite sva dešavanja na portalu telegraf.rs

Pogledajte CENE svih IKEA proizvoda koji će se PRODAVATI u Srbiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić pojavili su se na otvaranju robne kuće "IKEA".

Prisutnima se obratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Ponosan sam što smo i mi u svemu učestvovali. Video sam dobre stvari za decu i za odrasle i hoću da se zahvalim svim građanima Srbije. Srećan sam i ponosan, svi će videti da je Srbija na pravom putu. Vama dragi radnici želim da budete zadovoljni i da ostanete ovde dugo. Srećno otvaranje i mnogo uspeha i zdravlja vam želim.

- Nisam mogao da kupim oklagiju i dasku jer se kase otvaraju u 10 časova. Mnogi se smeju našim proizvođačima tih oklagija, ali ja znam čoveka iz Ćuprije koji zapošljava mnogo ljudi i njegov pristup je pravi. Rekao je: "Super je što ste doveli robnu kuću "IKEA", sad ćemo da se borimo još jače!" Nisam pesimista i mislim da će proizvodnja u Srbiji tek da napreduje - istakao je predsednik.

(Telegraf.rs)