ČANAK NEGIRA KRIVICU: Ovo je politički proces, već sam osuđen u medijima!

Lider LSV-a je rekao da priznaje samo ono što je naveo u istrazi, ali ne i ono što stoji u optužnici za incident ispred kafane "Tako je suđeno" u kojem je povređen Pavle Lešanović

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak je, na suđenju u Osnovnom sudu u Novom Sadu za incident ispred kafane "Tako je suđeno", rekao da ne priznaje krivicu, prenosi Radio 021.

Čanak je na suđenju rekao da priznaje samo ono što je naveo u istrazi, ali ne i ono što stoji u optužnici.

Lider LSV je rekao da je ovo politički proces, da je on medijski već osuđen i da više neće davati izjave.

Čanak je optužen za incident ispred kafane "Tako je suđeno", u septembru 2012. godine, u kojem je povređen Pavle Lešanović iz Beograda.

U istrazi povodom incidenta ispred kafane, u kojoj su prethodno obojica bili gosti, Lešanović je optužio lidera LSV da ga je s dvojicom telohranitelja pretukao i povredio.

Čanak je u početku negirao incident, a kasnije je priznao da je tukao Lešanovića pesnicama i to jer je ovaj Beograđanin nasrtao na njegovu bratanicu koja je takođe bila u kafani.

Posle Čanka, Lešanović iznosi pred sudom šta se dogodilo.

Na današnjem glavnom pretresu biće saslušani i svedoci. Među njima je i nekadašnji vaterpolista Danilo Ikodinović, vlasnik kafane "Tako je suđeno", ispred koje se dogodio incident.

(Telegraf.rs / Tanjug)