ISTEKLA MU KAZNA: Stefanu Kariću skinuta nanogica, u nedelju se ženi!

Stefan Karić je osuđen na devet meseci kućnog zatvora zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće u kojoj je njegova saputnica Stanislava Pavlović ostala teški invalid

Stefanu Kariću jutros je skinuta nanogica, pošto mu je istekla kazna zatvora pod elektronskim nadzorom.

Stefan Karić je osuđen na devet meseci kućnog zatvora zbog izazivanja teške saobraćajne nesreće u kojoj je njegova saputnica Stanislava Pavlović ostala teški invalid.

On je 29. aprila 2005. vozeći automobil BMW, u alkoholisanom stanju i brzinom od 148 kilometara na sat, udario u banderu na Dedinju. Tom prilikom, Stanislava Pavlović, koja je bila s njim u automobilu, zadobila je teške povrede. 

Na prvom suđenju je ustanovljeno da je u trenutku nesreće Karić bio nesposoban da upravlja automobilom, jer je u krvi imao više od dva promila alkohola. U drugoj presudi, odlučeno je da devetomesečnu kaznu izdržava u kući pod elektronskim nadzorom.

Kako su objavile "Novosti onlajn",  Stefan Karić će u nedelju stati na ludi kamen. On će, tog dana, pred oltar izvesti svoju devojku Mariju Maksić. Svadba je planirana po srpskim običajima pa će početi odlaskom po mladu u njeno rodno mesto.

(Telegraf.rs)