NARKO-DILER DIVLJAO: Inspektora udario kolima i povredio prolaznika

Prilikom rutinske kontrole, osumnjičeni Vladimir T., pokušao je da pobegne, a zatim nasrnuo na policajca koji su jedva spasao

Vladimir T. iz Novog Sada povredio je inspektora za droge, a jednog slučajnog prolaznika oborio sa motora u današnjoj redovnoj akciji novosadske kriminalističke policije.

- Oko 17.45 časova, na novosadskom Novom naselju, inspektori za droge, izveli su jednu od uobičajnih akcija, kojom prilikom je Vladimir, koji se nalazio u vozilo marke "pežo" zrenjaninskih registarskih tablica, u momentu kada mu je prilazio inspektor, sa vidnim obeležjima policije počeo da beži. Vozilom je prvo krenuo u rikverc u ulici Vladike Ćirića i tom prilikom zakačio jednog motoristu koji je pao sa motora. Međutim, nakon toga, diler je krenuo vozilom napred na inspektora za droge, koji je uspeo da se skloni i skoči. Inspektor je tom prilikom razbio prozor na vratima od automobila. Na sreću, on nije teže povređen, a ovaj je uhapšen 30 metara dalje – kaže izvor.

Vladimiru T. je određeno  policijsko zadržavanje, zbog napada na policajca, a inspektor je prebačen u Urgentni centar, gde su mu konstatovane lakše telesne povrede.

(Telegraf.rs)