Četvoro ljudi izgorelo u požaru u kući poznatog tenisera (VIDEO)

Prema nepotvrđenim izvorima, navodno su na glavama žrtava primećene rane od metaka, a glave su takođe bile obmotane pirotehnikom. Incident se dogodio u vili tenisera Džejmsa Rajlija Blejka

Četiri osobe su poginule u požaru koji je podmetnut u luksuznoj vili bivšeg američkog tenisera, Džejmsa Rajlija Blejka (35), u Tempi na Floridi.

Porodica koja je izgubila život u vatrenoj stihiji, živela je u iznajmljenoj Blejkovoj kući nešto više od godinu dana. Darin Kempbel, njegova supruga Kimberli i dvoje dece, Kolin (19) i Megan (16), pronađeni su mrtvi, ali se još uvek čeka na zvaničnu identifikaciju.

I dalje nije utvrđeno da li su tela pronađena u kući posledica požara ili je porodica prvo ubijena, pa zapaljena. Gospođa Kempbel, Darinova majka, potvrdila je da je vlasnik kuće Džejms Blejk, koji je u vreme požara bio je kod svoje kuće u Konektikatu.

Prema nepotvrđenim izvorima, navodno su na glavama žrtava primećene rane od metaka, a glave su takođe bile obmotane pirotehnikom. Na drugom spratu kuće pronađene su kante benzina.

Policija istražuje da li je požar podmetnut i da li je reč o ubistvu ili eventualno samoubistvu.

Vila od 700 kvadrata, vredna milion dolara, nalazi se u blizini ekskluzivnog golf i kantri kluba Avila.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)