POTRESNA ISPOVEST: Deca i ja smo gledali kako bebu odnosi voda!

Sanja Milošević je s decom iz čamca kojim su evakuisani videla kako jedno od dvoje dece ispada iz majčinog naručja i kako ga voda odnosi

Anđela Milošević ima samo devet godina, ali je sudbina htela da iz tog najbezbrižnijeg doba za ceo život sačuva slike tuge i bola koje je videla u rodnom Obrenovcu. Ona je s majkom Sanjom Milošević i petogodišnjim bratom Vasilijem gledala kako nestaje jedan život.

- Dok su nas evakuisali u čamcu, gledala sam majku koja je pred mojim očima izgubila bebu, toliko je plakala da su joj oči otekle, osetila sam sav njen bol... - priča Sanja, piše Kurir.

- Bili smo u čamcu, svuda oko nas je bila voda, vozili su nas ka izlasku iz Obrenovca, u jednom trenutku videla sam majku koja drži dve bebe. Jednu ispod jedne ruke, a drugu ispod druge, i muž je bio s njom. Vikali su, dozivali da im pomognemo. Spasioci su prišli čamcem do nje i odmah su počeli da uzimaju bebe, koje su bile mnogo male, jedna je bila devojčica, a druga dečak. Uzeli su dečaka, ali je devojčica nekako pala u vodu. Majka je počela da viče, spasioci su pokušavali da je dohvate, ali nisu uspeli. Jednu bebu je odnela voda... Majka je ostala u čamcu, jaukala je od bola - priča Sanja.

Inače, porodica Milošević je s kucom, nakon evakuacije, od juče smeštena u hotelu "Slavija“. Sanja objašnjava da su živeli u Obrenovcu u zgradi preko puta vatrogasnog doma i da su bili prinuđeni da zovu spasioce.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)