UZNEMIRUJUĆE: Porodica je upucala, strpala u vreću i bacila u kanal (FOTO) (VIDEO)

Devojčica iz Pakistana se udala za svog komšiju, što je bilo protivno željama njene porodice. Sabu su napali otac, ujak, brat i ujna, pre nego što su devojčicino poluživo telo bacili u obližnji kanal

Tinejdžerku (18) iz Pakistana članovi njene porodice su prvo dvaput upucali, a zatim je bacili u kanal jer se udala za muškarca kojeg voli.

Sabu su napali otac, ujak, brat i ujna, pre nego što su devojčicino poluživo telo bacili u obližnji kanal, kazao je Ali Akbar, portparol policije u Hafizabadu, gradu u pokrajini Punjab. Iz policije kažu da je incident nastao zbog ukaljane časti porodice.

- Žrtva se pre 5 dana iz ljubavi udala za komšiju Muhamada Kaisra uprkos protivljenju njene porodice - kazao je Akbar.

Zbog toga su je odveli u Hafizabad, hladnokrvno je dvaput upucali, strpali u vreću i bacili u obližnji kanal. Zločinci nisu znali da je tinejdžerka još uvek živa, a napravili su joj rane na obrazu i desnoj ruci. Nakon par minuta u vodi, Saba je povratila svest i uspela je nekako da dođe do obale, gde su joj dva prolaznika pomogla.

Prestrašeni članovi porodice su se razbežali, a Sabu se doteturala do obližnje benzinske stanice odakle je prebačena u bolnicu. Tamo je policiji odala krivce za svoju tešku sudbinu.

- Mučili su me i upucali moj otac Maksud Ahmad, brat Faisal Maskud, ujak Ašfak Ahmad i njegova žena Sajida Bibi - rekla je Saba.

Policija je krenula u potragu za njima, ali svi su nestali i sakrivaju se na još nepoznatom mestu.

Prema podacima Odbora za ljudska prava u Pakistanu, 2013. je prijavljeno 869 ovakvih slučajeva, iako su stvarne brojke mnogo veće.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:dailymail.co.uk)