Nabavljena oprema od novca koji je sakupljen za Tijanu!

U saopštenju Instituta za majku i dete "Dr Vukan Čupić" navodi se da je završena realizacija donacije porodice Ognjanović Institutu, kojom je nabavljena medicinska oprema i učinjena su tehnološko–tehnička poboljšanja postojeće opreme u ukupnoj vrednosti od oko 140 miliona dinara

Institut za zaštitu majke i deteta Dr Vukan Čupićnaveo je na svom sajtu da je završena realizacija donacije porodice Ognjanović. Institut je postavio na svom sajtu tačne podatke o donaciji Ognjanovića.

Kako se navodi, završena je realizacija donacije porodice Ognjanović Institutu, kojom je nabavljena medicinska oprema i učinjena su tehnološko–tehnička poboljšanja postojeće opreme u ukupnoj vrednosti od oko 140 miliona dinara.

Roditelji Tijane Ognjanović su sa Institutom 14. marta potpisali protokol o donaciji preostalih sredstava prikupljenih za njeno lečenje kojim su se obe strane obavezale da neće iznositi u javnost podatke o donaciji do njene realizacije, zbog čega je reagovao i poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić, piše B92.

MUP Srbije pokrenuo je istragu o donacijama uplaćivanim na račun porodice Ognjanović u nastojanju da se otklone sumnje u malverzacije sa prikupljenim novcem.

(Telegraf.rs)