Raspisali konkurs za direktora, a za kontakt osobu naveli umrlog pomoćnika gradonačelnika!

- Nismo objavili konkurse za direktore u “Poletu “ i “Vodovodu”, već je u pitanju greška prilikom postovanja oglasa na gradski sajt - tvrdi načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić

Čelnici Valjeva raspisali su konkurs za izbor direktora u više javnih preduzećima, a kao osoba za kontakt je neveden preminuli pomoćnik gradonačelnika Valjeva Selimir Manojlović.

Ova nesvakidašnja situacija u koja pokazuje apsupsolutnu neažurnost gradskih službi dogodila se kada su oglasi osvanuli 22. jula na zvaničnom sajtu Grada Valjeva, a pored imena pomoćnika gradonačlenika Valjeva, koji je preminuo još početkom maja ove godine, naveden je i njegov kontakt telefon!

Kako je navedeno na gradskom sajtu raspisani su konkursi za direktore „Vodovoda“, „Toplane“, „Vidraka“, „Kolubare“ i „Poleta“. U konkursu raspisanom za mesta direktora „Vodovoda“ i „Poleta“ navodi kao osoba za kontakt i predsednik komisije za izbor preminuli pomoćnik gradonačelnika Selimir Manojlović.

Načelnik Gradske uprave Aleksandar Vujić Subotić je objasnio da je u pitanju greška koja će vrlo brzo biti ispravljena.

- Nismo objavili konkurse za direktore u “Poletu “ i “Vodovodu” već je u pitanju greška prilikom postovanja oglasa na gradski sajt. Pogrešila je služba koja postavlja oglase. Ta dva konkursa su završena i sada su raspisani samo konkursi za direktore “Kolubare”, “Vidraka”, “Toplane”, tako da se ova dva smatraju nevažećima jer su to konkursi iz 2013. godine- kaže Vujić za portal Vamedia.

Vujić Subotić nije mogao da kaže da li će neko biti kažnjen zbog ovog propusta.

(S. S.)