EKSKLUZIVNI SNIMAK: Pomozimo policiji da pronađe Lukinog ubicu, prepoznajte vozača kantrimena (VIDEO)

Pogledajte video-snimak, uključite se u potragu i pomozite policiji da pronađe Lukinog ubicu, prepoznajte bahatog vozača i podržite nesrećne roditelje Bojana i Sanju Jovanović kao što su ih danas podržali brojni sugrađani u mirnom protestu na mestu udesa

Ekipa Telegrafa došla je do snimka nesreće u kojoj je na mladića, Luku Jovanovića, 25. jula na Brankovom mostu naleteo za sada neidentifikovani vozač mini-morisa "kantrimen".

Pogledajte video-snimak snimljen sigurnosnim kamerama na Starom mostu, uključite se u potragu i pomozite policiji da pronađe Lukinog ubicu, prepoznajte bahatog vozača i podržite nesrećne roditelje Bojana i Sanju Jovanović kao što su ih danas podržali brojni sugrađani u mirnom protestu na mestu udesa.

Podsetimo, nakon što je Luka nesrećno nastradao, njegov otac je u nedelju i ponedeljak, 3. i 4. avgusta stajao na mostu i držao sliku svog sina u nadi da će to ubrzati proces istrage.

Luka Jovanović je nastradao 25. jula ove godine i posle 14 dana i pored oko osam kamera koje snimaju saobraćaj na Brankovom mostu - identitet vlasnika "mini moris kantrimena" nije otkriven.

UPOZORENJE: Zabranjeno preuzimanje, kopiranje ili bilo kakvo drugo korišćenje video-snimka, teksta, fotografija i njihovih delova bez dozvole uredništva portala Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)