POSLEDNJA VEST: Otkriven ubica Luke Jovanovića, pobegao van zemlje!

Luka Jovanović preminuo je 26. jula u Beogradu, dan nakon saobraćajne nesreće, kad ga je na Brankovom mostu udario “mini kantrimen” dok je s četvoricom drugara pokušavao da pomeri automobil “lada” koji im je stao

Prema nezvaničnim saznanjima otkriveno je ko je ubio Luku Jovanovića na Brankovom mostu, ali on nije uhvaćen jer je pobegao van zemlje. Njegovo hapšenje očekuje se u narednim danima.

Kako se saznaje, osumnjičeni je imao i saučesnike - tri devojke i jednog muškarca.

Više detalja saopštiće ministar policije Nebojša Stefanović na konferenciji za novinare u 11 sati.

Luka Jovanović preminuo je 26. jula u Beogradu, dan nakon saobraćajne nesreće, kad ga je na Brankovom mostu udario “mini kantrimen” dok je s četvoricom drugara pokušavao da pomeri automobil “lada” koji im je stao.

Naše novine prenose da je policija uz pomoć podataka dobijenih od Interpola sklopila mozaik i otkrila detalje koji se drže u tajnosti od javnosti.

Policija je utvrdila da je za volanom crveno-scrnog "kantrimena" bio Beograđanin sa još dvoje ljudi koji su se vraćali iz noćnog provoda. On je potom, dobro poznajući kamere oko Brankovog mosta, skrenuo ka Starom sajmištu. Ozbiljno oštećeno vozilo sakrio je kod prijatelja, a ni u jednom trenutku nije želeo da se prijavi.

- Ambasada SAD pomaže u "čišćenju snimaka" nesreće, dok nemačka kompanija BMW sarađuje kad je reč o identifikaciji modela automobila koji je udario Jovanovića - izjavio je ministar Nebojša Stefanović.

Kako vozač “kantrimena” nije bio pronađen, Bojan Jovanović, otac nastradalog mladića, protestovao je na mestu gde mu je sin ubijen. On je samo stajao i držao fotografiju sina, ali su mu se ubrzo pridružili prijatelji nastradalog mladića, kao i drugi građani.

(Telegraf.rs)