POTERA ZA KANTRIMENOM: Milićev posle gaženja Luke Jovanovića sakrio auto kod Zvezdarske šume?

S obzirom na to da je osumnjičeni Milićev posle nesreće krenuo ka Zvezdari, osnovano sumnjamo da se taj automobil nalazi negde u tom delu Beograda, a najverovatnije u blizini Zvezudarske šume - kaže šef odsedka za suzbijanje delikata na motornim vozilima PU Beograd

Policija sumnja da je "mini-kantrimen" kojim je upravljao Marko Milićev u trenutku nesreće na Brankovom mostu, a u kojoj je ubijen Luka Jovanović sakriven u blizini Zvezdarske šume, rekao je Borislav Kovačević, šef odsedka za suzbijanje delikata na motornim vozilima PU Beograd!

Prema rečima Borislava Živkovića iz PU Beograd "mini-kantrimen" kojim je ubijen Luka Jovanović sakriven je u okolini Zvezdarske šume, jer, kako kaže, taj deo grada Milićev najbolje poznaje!

- Tokom potrage za "kantrimenom" pronašli smo tri takva modela automobila koji su ukradeni u Austriji. Oni su privremeno oduzeti i ispitujemo kako su dospeli do svojih sadašnjih vlasnika. S obzirom na to da je osumnjičeni Milićev posle nesreće krenuo ka Zvezdari, osnovano sumnjamo da se taj automobil nalazi negde u tom delu Beograda, a najverovatnije u blizini Zvezudarske šume - kaže Kovačević.

(Telegraf.rs)