Majka Fedora Frimermana: Kaznite ubice moga sina!

- Molim vas da im presudite u razumnom roku, da doživim da krivci budu kažnjeni. Ja dan danas ne mogu da se pomirim s tim da mog sina više nema. Teško mi je da govorim, šta da uopšte kaže majka koja je izgubila dete? - kroz suze se Ljubica Frimerman Čolović obratila sudu

Ljubica Frimerman Čolović, majka pokojnog Fedora Frimermana, danas je, tokom potresnog svedočenja na suđenju četvorici okrivljenih za njegovu smrt, zamolíla sud da krivce najstože kazni.

- Molim vas da im presudite u razumnom roku, da doživim da krivci budu kažnjeni. Ja dan danas ne mogu da se pomirim s tim da mog sina više nema. Teško mi je da govorim, šta da uopšte kaže majka koja je izgubila dete? - kroz suze se majka pokojnog mladića obratila sudu.

Rekla je i da je svog sina uvek vaspitavala da bude plemenit i dobar čovek. Kako je dodala, zbog toga je i nastradao, jer je želeo da pomogne prijatelju.

- Ovde nema nevinih, onaj koji je nevin više nije s nama. Molim vas da ovim postupkom dobro nadvlada zlo i da ovo bude Feđin doprinos za bolju Srbiju - rekla je Ljubica, navodeći da svoju bol rečima ne može da iskaže.

Iskaz je danas dao i oštećeni Milan Modrinić, koji je kobne noći, 25. jula prosle godine s Fedorom bio na splavu Saund. On je potvrdio da je te noći sukob izbio između njega i okrivljenog Denisa Pavlova.

(Telegraf.rs)