MATIĆ: Ugovor Olje Bećković i B92 i dalje na snazi!

Glavni i odgovorni urednik informativnog programa Televizije B92 Veran Matić kaže da "Utisak nedelje" i Olja Bećković, po svim istraživanjima, predstavljaju sam vrh popularnosti i kvaliteta u ponudi i da ne postoji ni jedan razlog da to tako ne ostane

Glavni i odgovorni urednik informativnog programa Televizije B92 Veran Matić izjavio je danas da ta kuća ima višegodišnju saradnju s produkcijom Mreža i autorom emisije "Utisak nedelje Oljom Bećković i ugovor koji je i dalje na snazi.

Činjenica je da je ta emisija u proteklom periodu postala izuzetno važan i javno prepoznatljiv deo informativnog programa TV B92 i od početka emitovanja 2002. godine do danas "Utisak nedelje" je jedan od najvažnijih elemenata identiteta naše kuće, naveo je Matić u pisanoj izjavi, prenosi Fonet.

On je istakao da ne želi da komentariše medijske napise o navodnim pregovorima menadžmenta B92, Produkcije Mreža i autorke emisije, jer u njima ne učestvuje.

- Kao glavni i odgovorni urednik informativnog programa i predstavnik manjinskog akcionara B92 Trusta, koji ne formira poslovnu politiku kompanije, mogu da izjavim da "Utisak nedelje" i Olja Bećković, po svim istraživanjima, predstavljaju sam vrh popularnosti i kvaliteta u ponudi TV B92 i da ne postoji ni jedan razlog da to tako ne ostane - rekao je Matić.

On je dodao da je sa svojim mišljenjem upoznao menadžment kuće koji vodi poslovnu politiku.

(Telegraf.rs)