DNEVNIK ČETNIKA-UBICE: Pogodio sam policajca u vrat, posle toga je bio miran i tih!

Dnevnik Erika Frejna detaljno opisuje napad na dva policajca iz Pensilvanije koje je ozloglašeni četnik hladnokrvno lišio života

Policija bezuspešno traga za Amerikanacem Erikom Frejnom (31), poznatijem kao četnik, ali je uspela da pronađe njegov dnevnik koji je razotkrio neke nove detalje zločina u kom je on usmrtio dva policajca. 

U dnevniku je objašnjeno, da Erik nije imao nameru da pogodi bilo koga, pogotovo ne policajca. Takođe, pominje se da se sa svojim džipom zaglavio u močvari, pa je dalje morao da nastavi trčeći. Na osnovu zapisa ovog ubice, vlasti su otkrile kamp u kojem se skrivao zajedno sa eksplozivom, municijom, hranom, vodom i odećom.

- Kada sam pogodio policajca, proverio sam mu puls. Umro je mirno i tiho - napisao je američki četnik u svom dnevniku.

Da vas podsetimo, američka policija traga za Frejnom već danima. On je iz zasede ubio pripadnika nacionalne policije, desetara Briona Diksona (38) i ranio policajca Aleksa Daglasa (31).

Policija je napravila njegovu digitalno izmenjenu sliku na kojoj ima čirokanu i bradu, jer veruju da je on promenio svoj fizički izgled.

Frejn je na Jutjub kanalu poznat kao "Vučko", a na njega postavlja snimke i prikazuje vojne vežbe grupe Amerikanca koji sebe nazivaju srpskom vojskom. On je te kratke filmove snimao 2012. godine na terenu za pejntbol u Hatfildu i 2010. godine, a takođe i u parku za pejntbol u Netkongu, u američkoj saveznoj državi Nju Džersi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk )