ISPOVEST MONIKE LEVINSKI: Zaljubila sam se u svog šefa Bila Klintona!

Najpoznatija stažistkinja na svetu posle 19 godina ćutanja otvorila je dušu i ispričala sve o svojoj ljubavnoj vezi s bivšim predsednikom SAD-a

"Moje ime je Monika Levinski, mada su mi često savetovali da ga promenim!"

Ovako je svoju ispovest počela jedna od ikona devedesetih, stažistkinja iz Bele kuće, poznata celom svetu po oralnom seksu sa tadašnjim najmoćnijim čovekom na svetu, 42. predsednikom SAD Bilom Klintonom.

Monika se "otvorila" na Forbsovom samitu u Filadelfiji, jutros, a publika je vrlo emotivno reagovala na ispovest sada 41-godišnjakinje, prenosi telegraph.co.uk.

- Preko noći sam od potpuno privatne postala javno ponižavana ličnost. Ja sam bila "pacijent nula", prva osoba kojoj je Internet potpuno uništio reputaciju - objasnila je Monika. 

Ona je sa puno osećanja govorila o svom šefu Bilu Klintonu.

- Tek što sam završila fakultet... Šta da vam kažem, zaljubila sam se u svog šefa... Ali za to sam platila strašnu cenu. Izgubila sam svoje javno "ja", ukrali su mi ga. Sa mnom su se sprdali novinari i voditelji. Na jedan način, to je bila krađa identiteta. Te 1998., kada se sve saznalo, rodila se ta žena, Monika. Ja sam javno identifikovana kao neko koga ne poznajem.

Levinski je na kraju govorila o tome kako je često pomišljala na samoubistvo, posle afere sa Klintonom.

(Telegraf.rs / telegraph.co.uk)