PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Šta vas čeka u nedelji štednje u Pireus banci!

Specijalni uslovi pripremljeni su za Pireus 50 štednju u evrima kod koje za oročenja na 15 meseci važi kamata od 2,15 odsto, odnosno 2,35 odsto za oročenja na 25 meseci

Pireus banka je za ovogodišnji Svetski dan štednje pripremila posebnu ponudu koja važi za sve tipove oročene štednje u evrima i dinarima.

Specijalni uslovi pripremljeni su za Pireus 50 štednju u evrima kod koje za oročenja na 15 meseci važi kamata od 2,15% (EKS 1,82%), odnosno 2,35% (EKS 1,97%) za oročenja na 25 meseci.

Pireus 30 štednja u evrima omogućava kamatu od 1,9% (EKS 1,62%) za sredstva položena na 9 meseci. Pireus 50 i Pireus 30 štednja pružaju mogućnost podizanja do 50%, odnosno do 30%, oročenog uloga bez prekida oročenja i gubitka dogovorene kamate, i pod navedenim uslovima klijentima su na raspolaganju do kraja novembra.

Posebne pogodnosti kreirane su i za Travel&Smile štednju koja uz izuzetno konkurentnu kamatu od 2,50% (EKS 2,12%) omogućava i znatno nižu kamatnu stopu za iskorišćena sredstva po Travel&Smile kartici, 50% popusta na godišnju članarinu, oslobađanje od troškova za Kreditni biro, kao i putno osiguranje za celu porodicu koje korisnik kartice dobija na poklon nakon prve transakcije.

Za ovu karticu važi i sezonska cash - back akcija koja se ogleda u povraćaju 5% potrošenog novca na svim benzinskim pumpama u Srbiji.

Klijentima su još na raspolaganju i standardna štednja sa konkurentnim kamatama za uloge u dinarima, evrima i drugim valutama, oročena štednja sa mesečnom isplatom kamate, kao i posebni tipovi štednje sa dodatnim pogodnostima poput podizanja kamate unapred ili dela uloga bez prekida oročenja.

(Telegraf.rs)