DOBILI BATINE JER SU SRBI: Brat branio sestru, pa završio na hirurgiji u Puli!

Devojčica je bacila dečaka na pod i psovala mu srpsku majku, udarajući ga cipelom po glavi, dok je on samo pokušavao da odbrani svoju mlađu sestru od njenog napada

Dečak Radovan Dučić (8) koji je srpske nacionalnosti, dobio je batine od vršnjakinje u petak 14. novembra u Puli, posle čega je završio na hirurgiji sa teškim povredama glave, kako tvrde nezvanični izvori.

Nasilna devojčica je posle školske nastave napala mlađu Radovanovu sestru i uz razne uvrede na nacionalnoj osnovi počela je da je tuče, a dečak se isprečio između njih kako bi je zaštitio. Devojčica ga je bacila na pod i psovala mu srpsku majku, udarajući ga cipelom u glavu. Dečak je zbog ozbiljnosti povreda zadržan na hirurškom odeljenju pulske bolnice.

Majka dečaka je prijavila slučaj policijskoj stanici Pula tek danas, 18. novembra, 4 dana posle incidenta.

- Majka dečaka je pristupila danas u Policijsku stanicu Pula-Pola kako bi prijavila ozleđivanje sina, te će policijski službenici sprovesti istragu u cilju utvrđivanja svih okolnosti događaja - rekli su za Telegraf iz Odeljenja za izveštajnu analitiku i odnose s javnošću PU istarske.

(Telegraf.rs/ Foto - ilustracija)