CECA ODGOVORILA SILOVANOJ MUSLIMANKI: Moj Arkan nije počinio ta zlodela, to su brutalne laži!

- Zgrožena sam količinom gnusnih i brutalnih laži koje su izrečene, a koje su opet toliko bljutave da ne bi mogle da budu iskorišćene ni za scenario trećerazrednog filma - rekla je Svetlana Ceca Ražnatović

Posle objavljivanja ispovesti Bošnjakinje M. M. (42) iz Bijeljine, koja tvrdi da je tokom 1992. godine bila Arkanova robinja, njegova udovica Svetlana Ceca Ražnatović kaže da je zgrožena "količinom izrečenih gnusnih laži, a koje nisu ni za trećerazredni film".

- Zgrožena sam količinom gnusnih i brutalnih laži koje su izrečene, a koje su opet toliko bljutave da ne bi mogle da budu iskorišćene ni za scenario trećerazrednog filma. Očigledno je da iza svega stoji propaganda protiv Srbije - kaže Ceca za "ALO!".

- Ako je ta žena doživela išta od toga neka vidi da se utvrdi ko je odgovoran i neka taj odgovara za to, ali to moj Željko nije uradio - kaže ona i dodaje da mnogi mogu da potvrde da se Arkan u Sarajevu nije zadržao duže od tri dana te da samim tim navodi izvesne M. M. ne mogu da budu tačni.

ISPOVEST M. M. IZ BIJELJINE koja tvrdi da su je silovali šest meseci, i gasili joj cigarete po genitallijama, pročitajte ovde!

(Telegraf.rs)