ISTRAŽIVALI SMO ZA VAS: Na letovanje u Grčku za 39 evra! (VIDEO)

U predsezoni najpovoljnije letovanje u Grčkoj i Turskoj. Cene aranžmana iste kao i prošle godine

Ukoliko ni ove godine ne želite da propustite opuštanje na nekoj od sunčanih plaža, a novčanik vam ne dozvoljava da se preterano baškarite, ostaje vam da letovanje rezervišete u predsezoni.

Telegraf.rs je za vas istraživao koji su najpovoljniji aranžmani u ponudi turističkih agencija za letovanje ove godine.

1. Viva Travel vas vodi u Grčku za 39 evra!

Tokom maja i juna najjeftiniji je najam apartmana u Grčkoj. Za samo 39 evra po osobi možete iznajmiti apartman na Tasosu, Stavrosu ili u kontinentalnom gradiću Parga. U cenu aranžmana uključen je prevoz autobusom.

2. S Robinsonom do Lefkade za 50 evra!

Turistička agencija Robinson za one s nižim budžetom preporučuje aranžman u Lefkadi, koja zbog obilja zelenila, maslinjaka i živahne prirode predstavlja idealno mesto za miran porodični odmor. Najam apartmana košta 50 evra, a u agenciji možete rezervisati i autobusku kartu do odredišta po ceni od 40 do 60 evra.

3. Travelland garantuje zabavu u Pefkohoriju

Pefkohori se nalazi na unutrašnjem delu poluostrva Kasandra - najzapadnijeg poluostrva Halkidikija, omiljenog letovališta srpskih turista. U okviru ovog aranžmana planiran je prevoz autobusom, a za desetodnevni boravak u apartmanima s bazenom potrebno  je izdvojiti 35 evra i 6.990 dinara.

4. Trinity Travel nudi uživanje u bungalovima na Halkidikiju

U ponudi turističke agencije Trinity Travel je desetodnevni boravak u bungalovima sa tri zvezdice. Cena od 189 evra uključuje uz smeštaj i ishranu na bazi polupansiona i prevoz autobusima visoke klase.

5.  U Tursku s agencijom Turist trade

Agencija Turist trade vas vodi u Kušadasi za 120 evra! Paket aranžman obuhvata deset noćenja u izabranom hotelu sa dve zvezdice uz ishranu na bazi polupansiona. Iz Kušadasija u pratnji profesionalnih vodiča možete organizovati izlete do ostataka drevnog grada Efesa, Troje, Pamukala, Kleopatrinog kupatila, tradicionalnog sela Širinče...

 

(Lj. Vučetić)