Hilari Klinton se ponaša kao razmažena zvezda. Evo i zbog čega!

Klinton, koju već svi vide kao demokratskog kandidata u trci za Belu kuću 2016, za predavanje koje je prošlog marta održala na Kalifornijskom univerzitetu u Los Anđelesu (UCLA) ne samo da je tražila, i dobila, 240.000 dolara već je postavila i nekoliko detaljno navedenih zahteva

Bivša američka državna sekretarka Hilari Klinton ponaša se kao prava rok zvezda, uslovljavajući svoja predavanja specifičnim zahtevima, piše danas Vašington post.

Iz mejlova koje su njen štab i univerzitet razmenili tokom pripreme predavanja, a do kojih je došao vašingtonski list, saznaje se da je 67-godišnja političarka insistirala da joj se obezbedi kompjuter i skener (koji je kupljen za tu priliku), a od hrane humus, morske plodove, seckano voće i kanada draj bez šećera.

Čak i podijum sa kog je trebalo da se obrati publici morao je u zadnji čas da bude promenjen. Ekipa bivše prve dame SAD je išla do takvih detalja da je zahtevala i posebnu boju i stil fotelja, sa naglaskom na jastuke koji su morali da budu četvrtasti i čvrsti kako Klinton ne bi u njih propadala. 

Problem je postavljala i dodela medalje koja je trebalo da joj se uruči u kutiji, a nikako da joj se kači oko vrata.

I sve to za pola sata govora, navodi Vašington post, poredivši Klinton sa kapricioznim holivudskim divama. 

(Telegraf.rs)