Ova seksi Ruskinja je htela da zavede najpoznatijeg svetskog špijuna!

Plan je bio da se njih dvoje zbliže, kako bi Snouden ostao što duže u Moskvi, a samim tim je bilo više vremena da ga ruski obaveštajci ispitaju i saznaju što više tajni svojih američkih kolega

Boris Karpčikov, bivši KGB agent, izjavio je da je postojao plan da najpoznatija ruska špijunka Ana Čepmen zavede Eduarda Snoudena, čoveka koji je dobio azil u Rusiji i koji je otkrio neke od najvećih tajni američkih obaveštajnih službi.

Plan je bio da se njih dvoje zbliže, kako bi Snouden ostao što duže u Moskvi, a samim tim je bilo više vremena da ga ruski obaveštajci ispitaju i saznaju što više tajni svojih američkih kolega. Koliko je poznato javnosti, njih dvoje su se sreli jednom, ali je potom Ana napisala tvit koji je obišao svet, u kome je zaprosila Snoudena.

Međutim, Karpčikov kaže da se Snouden zabrinuo koje bi posledice mogle biti njegovog "braka". Ako bi se stvarno oženio Čepmenovom, mogao bi da dobije rusko državljanstvo, i ako bi hteo da napusti Rusiju, morao bi da traži odobrenje za to. Sa druge strane, u prošlogodišnjem intervjuu koji je njegova "izabranica" Ana dala za NBC, na pitanje o njihovoj navodnoj vezi i udaji, ustala je i izjurila iz studija.

Za Anu Čepmen se čulo 2010. godine, kada je obelodanjen spisak ruskih špijuna u Sjedinjenim Američkim Državama, nakon čega je vraćena u Rusiju. U Americi je radila kao agent za nekretnine, a inaće je ćerka jednog ruskog diplomate, jedno od zaštitnih lica Moskovske banke, i jedna od vodećih žena u stranci koja podržava Kremlj.

Što se Eduarda Snoudena tiče, on je napustio svoju dugogodišnju devojku Lindzi kada je morao da pobegne iz Sjedinjenih Država, a nakon što mu je odobren i dodeljen azil u Rusiji, njih dvoje su ponovo viđeni zajedno letos, u jednom moskovskom pozorištu.

(Telegraf.rs)