DA LI STE JE VIDELI? Policija traga za devojčicom (14), nema je već drugi dan! (FOTO)

Učenica osmog razreda osnovne škole "Kosta Abramović" iz Resnika nestala je 22. decembra. Na sebi je imala crne helanke i kožnu jaknu. Svako ko bude imao bilo kakvu informaciju o ovoj devojčici neka pozove na brojeve telefona: 061/520 98 74, 065 804 13 34 ili neka se javi prvoj policijskoj stanici

Četrnaestogodišnja devojčica Nina Živković, nestala je 22.12. u Beogradu, potvrđeno je iz policije.

Njen nestanak prijavila sestra i da se za devojčicom intenzivno traga. Prema nezvaničnim informacijama, Nina je poslednji put viđena na Slaviji u periodu između 14:15 i 14:30.

Nina je učenica osmog razreda škole "Kosta Abramović" iz Resnika. Vest o njenom nestanku na Tviteru i Fejsbuku objavili su njeni drugari koji su bili u kontaktu s njom da pre nestasnka.

Prema njihovim rečima, Nina već neko vreme nije dolazila u školu, iako je uredo izlazila iz kuće u vreme kada treba da krene na nastavu i vraćala se kući u vreme kada se časovi završavaju. Prema rečima drugarice iz odeljenja, Nina je dan pre nestanka rekla da će doći u školu jer je trebalo da joj se zaključe ocene.

U trenutku nestanka, Nina je na sebi imala crne helanke i kožnu jaknu.

Svako ko bude imao bilo kakvu informaciju o ovoj devojčici neka pozove na brojeve telefona: 061/520 98 74, 065 804 13 34, ili neka se javi prvoj policijskoj stanici.

(Telegraf.rs)