MA POJEŠĆETE: Naručila tortu za dete preko sajta, a ono što je dobila je razbesnelo! (FOTO)

Čitateljka Telegrafa je naručila tortu za dečiji rođendan preko interneta i ostala neprijatno iznenađena onim što je dobila. Istina, dobila je tortu, ali ne baš onakvu kakvu je želela

Kupovina preko interneta vrlo često je rizična jer je sve veći broj prevarenih kupaca. Zabeleženo je mnogo slučajeva da potencijalni kupac izvrši uplatu za određeni proizvod, a da dobije nešto sasvim drugo.

Čitateljka Telegrafa je naručila tortu za dečiji rođendan preko interneta i ostala neprijatno iznenađena onim što je dobila. Istina, dobila je tortu, ali ne baš onakvu kakvu je želela.

- Razlika između reklamirane i kupljene torte bila je očigledna. Napravili su dva kilograma više nego što sam poručila, i to su mi javili sat vremena pred isporuku uz reči: "Pa, poješćete" - priča naša čitateljka.

Ona dodaje da je torta puna margarina i šlaga i da nije jestiva.

- Dobili smo 5 kilograma margarina i šlaga prošaranih patišpanjem i višnjama. Sreća u nesreći, pa mi je sin još uvek mali i nije ni shvatio, ali mi smo mnogo razočarani jer je torta potpuno nejestiva - kaže naša čitateljka.

Ovo nije prvi slučaj da su građani prevareni prilikom naručivanja preko interneta. Dešavalo se da isporuke nikada ne bude ili da naručilac dobije nešto sasvim drugo.

Ono što je sigurno jeste da treba biti vrlo oprezan sa onlajn kupovinom.

(Telegraf.rs)