ŠOKANTNA ISPOVEST MLADE: Muž me je premlatio u prvoj bračnoj noći jer sam se presporo skidala! (FOTO) (VIDEO)

Mladoženja je seo na svoju nevestu i udarao je jako pesnicama i šakama, što je prouzrokovalo ozbiljne povrede na njenom licu i grudima. - Mislila sam da ću umreti. Izgledalo je kao da će da me ubije - rekla je mlada iz Velike Britanije

Ejmi Doson (22) iz Engleske udala se za svog dugogodišnjeg partnera Gavina Golitlija (29) s kojim već ima dete. Međutim, umesto da im prva bračna noć bude posebna, pretvorila se u katastrofu.

Nakon što se završila proslava, Ejmi i Gavin otišli su u sobu. Ejmi nije mogla sama da skine haljinu, pa je zamolila Gavina da joj pomogne.

Do svađe je došlo jer ni njemu nikako nije išlo skidanje, zbog čega je poludeo, bacio je na pod i pretukao. O brutalnosti premlaćivanja dovoljno govori činjenica da je seo na suprugu i udarao je pesnicama, što je rezultiralo povredama na licu i grudima.

- Mislila sam da ću umreti. Izgledalo je kao da će da me ubije - ispričala je Ejmi.

Nekim čudom uspela je da pobegne i kontaktira vratara, koji je pozvao policiju.

Gavin se branio tvrdnjom da je bio pijan i nije znao šta radi. Ejmi tvrdi da se njegovo ponašanje promenilo na gore nakon rođenja deteta.

Kao kaznu dobio je 12 meseci rada u zajednici, i zabranu približavanja suprugi, što su brojni osudili kao preblagu kaznu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Net.ht)