MONSTRUM I DALJE ŠETA BATAJNICOM: Ovo tvrde komšije čoveka koji je uhapšen posle brutalnog ubistva!

Pola Batajnice ne veruje da je Petar Knežević (64) monstrum koji je mačetom ubio Stevana Katilovića (35)

Pošto je policija u subotu uhapsila Petra Kneževića (64) zbog sumnje da je 16. februara krvnički mačetom ubio komšiju Stevana Katilovića, u ovom beogradskom naselju i dalje vlada strah, jer pojedini stanovnici tvrde da je policija uhapsila nedužnog čoveka.

OVA BUDALA MI OTKINU NOS: Poslednje reči ubijenog Stevana, žrtve kasapina iz Batajnice! (FOTO)

Kneževića koji je inače Stevanov komšija policija je privela posle analize DNK i pregledanja bezbednosnih kamera s okolnih kuća, međutim prema pisanju "Naših novina" porodica i komšije tvrde da on nije kriv i da ih je zadesila nikad veća nepravda!

- Bavimo se klanjem svinja i živine, imamo mnogo noževa, ali nikada u životu mačetu nismo imali u kući. Moj otac je duša od čoveka i njemu je bilo žao i zajedno smo komentarisali kako je strašno to što se Stevi desilo. Preostalo je samo da se nadamo da će istina izaći na videlo - priča za "Naše novine" Kneževićev sin Aleksandar.

Ovo je ubijeni Stevan Katilović, žrtva kasapina iz Batajnice! (FOTO)

I prvi komšija Kneževića - Slavko Blešić tvrdi da Petar ne bi bio u stanju da ubije bilo koga.

- Svima je pomagao, nikad ton nije podigao. Otkad sam čuo da su ga uhapsili, ne prestajem da razmišljam o njemu. Ne postoji jedan odsto šanse da je on to uradio, evo smeo bih da se kladim u svoju glavu - priča Slavko s kojim se slaže i komšija Dragoljub Kirečki.

- Poznajem ga otkad znam za sebe, to je jedan divan i mudar čovek, vredan i radan. I ja sam zaista kao i ceo naš kraj bio šokiran kad sam saznao da je on osumnjičen - objasnio je ovaj komšija za "Naše novine".

Jedino Nena Katilović, nevenčana Stevanova supruga ispred koje se zločin odigrao tvrdi da je osumnjičeni kriv.

MONSTRUM IZ BATAJNICE KLAO SVINJE: Novi detalji o Kneževiću koji je optužen da je mačetom ubio komšiju!

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)