SUDBINA UBIJENE SRPKINJE: U Ameriku stigla kao izbeglica, pa postala top-model!

Ovu manekenku je pratio trnovit put do "zvezda" da bi u jeku svoje karijere bila ubijena u stanu zajedno sa svojim dečkom

Da očigledno većinu manekenki koje se otisnu u "beli svet" prati tužna priča i siromaštvo dokazala je i Mirjana Puhar (19) koja je juče ubijena u Americi.

Nakon što su šokirani ljudi iz Srbije počeli da nagađaju šta su razlozi za ovaj zločin, mediji su izneli u javnost da je verovatno u pitanju sukob dvojice dilera.

Mirjana Puhar je rođena 1995. godine u Sremskoj Mitrovici, a u Ameriku je pobegla za vreme bombardovanja. Zajedno sa porodicom se borila za svaki dinar, a iz Srbije su prilikom odlaska poneli samo 50 dolara. Od rane mladosti je postojala tendencija da se bavi manekenstvom, a u ozbiljnije vode je uplovila sa 17.

Da vas podsetimo, osim Puharove, ubijeni su Džonatan Alvarado (23) i Husmar Gonsaga Garsija (21). Policija je pozvana nakon što su se čuli pucnji iz stana.

U školi je bila "nemirnog duha", stalno je bežala sa časova i zapadala u različite nevolje. I sama je jednom prilikom rekla da nije imala najbolje uzore u svojoj okolini.

O ljubavnom životu nikada nije govorila, a evidentno je da je upravo on i veza sa Džonatanom Alvaradom, njenim dečkom koji je isto ubijen, koštao života.

Bila je učesnica u šou "America's Next Top Model", a nakon njenog ubistva internet su preplavile poruke ožalošćene porodice, prijatelja i poznanika.

(Telegraf.rs / hollywoodlife.com, telegraph.co.uk)