Unuka slavnog glumca ubila majku i babu satarom?!

Teodora Viktorović (39) unuka je našeg čuvenog glumca Mihajla Viktorovića. Njen pokojni otac Oliver Viktorović bio je reditelj, a majka Ljiljana je radila kao filmski producent

Porodica Teodore Viktorović (39) koja je optužena da je, pred dvomesečnom bebom, ubila svoju majku i baku satarom, poznata je u kraju u kojem žive, ali i u široj javnosti. Oliver Viktorović, njen pokojni  otac, bio je reditelj, inače sin čuvenog glumca Mihajla Viktorovića.

Oliver se razveo od Teodorine majke Ljiljane, ali su ostali u dobrim odnosima i sve je činio za svoju jedinicu. Ljiljanina porodica se u Mileševsku doselila pre pedesetak godina i Ljilja je odrasla u tom kraj.

Ovo je žena koja je osumnjičena da je satarom ubila majku i baku (FOTO) (VIDEO)

Radila je kao filmski producent, bila je i na RTS-u, a nedavno je otišla u penziju. Kako kažu komšije, Ljilja je na sve načine pokušavala da zaposli i ćerku i zeta, a Teodora je čak u nekoliko navrata statirala u nekim filmskim projektima, dok je njen suprug, povremeno, radio u pozorištu, pišu "Novosti".

Podsetimo, u ponedeljak, oko 10 časova, Teodora Viktorović (39) je prema prvim policijskim informacijama u porodičnom stanu u Mileševskoj 33, sa više udaraca satarom u glavu, ubila majku Ljiljanu Đukić (61) i baku Ivanku Đukić (90).

JEZIVE SCENE U CENTRU BEOGRADA: Izneli tela masakrirane majke i bake, decu preuzeo centar za socijalni rad! (VIDEO, FOTO)

Policija je uhapsila i Teodorinog nevenčanog supruga Borislava Stamenkova, koji je i prijavio zločin. Njegova priča o nemilom događaju se ne uklapa sa dokazima pronađenim na licu mesta, pišu mediji. Sumnja se da su Ljiljana i Ivanka, ubijene tokom noći ili rano izjutra, a ne u prepodnevnim satima kako je Stamenkov prijavio. To ukazuje da je hteo da prikrije ili pomogne u izvršenju zločina.

(Telegraf.rs)