OLEŠILA SE, PA UZELA SATARU U RUKE: Teodora imala 3,7 promila alkohola kad je izmasakrirala majku i babu!

Toksikološka analiza pokazala je da je u krvi Teodore Viktorović (39) bilo i lekova. Ona će sutra biti izvedena pred tužioca, koji će odlučivati o pritvoru, dok će njen muž najverovatnije biti pušten

Analize kojima je podvrgnuta Teodora Viktorović nekoliko sati pošto je, kako se sumnja, satarom ubila majku i baku, pokazuju da je u trenutku ubistva - ili nakon njega - bila u teško alkoholisanom stanju.

SATAROM PRED BEBOM UBILA MAJKU I BAKU:  Jezivi detalji masakra u centru Beograda (FOTO)

Toksikološka analiza pokazala je da je u krvi Teodore Viktorović (39) bilo 3.65 promila alkohola, kao i da je konzumirala lekove.

Po pozivu njenog nevenčanog supruga, policija je došla u stan njene bake, u kom je zatekla beživotna tela nje i njene ćerke, dok je Teodora sedela pored njihovih kreveta i nemo zurila u njih.

Teodora se nalazi na VMA, pod nadzorom je policije, a sutra se očekuje njeno izvođenje pred tužioca, koji bi od nje trebalo da uzme iskaz, nakon čega će joj biti određen pritvor.

Suprug ove žene koja je počinila nezapamćen masakr u centru Beograda, najverovatnije će biti pušten na slobodu, jer za sada ništa ne ukazuje da je on izvršio ovaj zločin.

(Telegraf.rs)