MISTERIOZNA SMRT SRBINA U BELORUSIJI: Izboden 21 put, a policija tvrdi da se ubio?!

Dragutinov otac Nebojša kaže da je njegov sin pronađen mrtav 22. decembra prošle godine u jednom stanu u mestu Zlobin u Belorusiji, gde je radio kao mašinski programer. Čim je obavešten da se Dragutin ubio, Nebojša je otputovao u Belorusiju. Među sinovljevim stvarima našao je skrivene beleške koje su ga navele da posimnja na verziju da je njegov sin izvršio samoubistvo

Dragutin Denić (28) iz aleksandrovačkog sela Subotica izgubio je život pod nerazjašnjenim okolnostima dok je radio u Belorusiji. Nalazi veštaka i policije koji su pristigli iz Belorusije pokazuju da se on ubio, ali nedavna obdukcija urađena u Srbiji ukazuje na to da je nesrećni mladić izboden nožem 21 put.

Dragutinov otac Nebojša kaže da je njegov sin pronađen mrtav 22. decembra prošle godine u jednom stanu u mestu Zlobin u Belorusiji, gde je radio kao mašinski programer. Čim je obavešten da se Dragutin ubio, Nebojša je otputovao u Belorusiju. Među sinovljevim stvarima našao je skrivene beleške koje su ga navele da posumnja na verziju da je njegov sin izvršio samoubistvo.

- Svi zaposleni u toj firmi "Danieli SPA" bili su smešteni u hotelu, ali je Dragutin nekoliko dana pred smrt, iz njemu nepoznatih razloga, premešten u jedan stan. Tog 22. decembra nije se pojavio u minibusu koji prevozi radnike, pa su kolege otišle do stana i, navodno, našle ga obešenog - priča Nebojša za Informer.

On tvrdi da je Dragutin u beleškama koje su nastale neposredno pred smrt zapisao da ima osećaj da mu se sprema ubistvo.

Nekoliko stručnjaka s kojima je porodica kontaktirala, zbog mesta i načina na koji je ubadan po telu, sumnja da je Dragutinu ubrizgan serum istine.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)